10-годишно момче се обади на 911, за да се оплаче от вечерята си

Десетгодишно американче се обади на телефона за спешна помощ 911, за да се оплаче от вечерята си, съобщи FOX Chicago News. Детето, което живее в град Бъфало Гроув, щата Илинойс, не харесало ястието, което баща му му сготвил за вечеря, и решило

2010-10-21 22:57:04
10-годишно момче се обади на 911, за да се оплаче от вечерята си
Десетгодишно американче се обади на телефона за спешна помощ 911, за да се оплаче от вечерята си, съобщи FOX Chicago News.

Детето, което живее в град Бъфало Гроув, щата Илинойс, не харесало ястието, което баща му му сготвил за вечеря, и решило да телефонира на 911, за да подаде оплакване.

Органите на реда проследили обаждането и отишли до къщата на недоволното хлапе. Когато слисаният баща отворил вратата, от полицията пожелали да разговарят със сина му.

Тогава 10-годишното момче се оплакало не само от вечерята си, но и от това, че родителите му му се скарали и му обяснили, че трябва да се отнася с повече уважение към хората.

Служителите на полицията пък посъветвали детето да следва правилата вкъщи и да звъни на телефона за спешна помощ само когато наистина има нужда.

Каква обаче е била вечерята, предизвикала недоволството на хлапето, така и не се съобщава.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия